Verkiezingscampagne in de warme ether

sale_01Druk, druk, druk in het ijskoude centrum van Alphen aan den bevroren Rijn.

Uitverkoop en alsof het al lente was,  sprongen de politieke partijen uit de grond. GL had kennelijk nog even de boot gemist. Ze waren mogelijk, heel fout met het vliegtuig, aan het dromen over consuminderen aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Het Alphense centrum was dus zeker niet alleen wit van de sneeuw. Vele politici brachten ijskoud hun ideeën, ijskrabbers (dank!) en kalenders aan de Alphenaar. Eén actiepartij leek even in de uitverkoop te ontbreken, maar dat was slechts schijn, want al gauw bleek dat zij heel wijkgericht de wijk hadden genomen naar de disco.

beul_01Ja en nu onze goede vriend Ronald wegens cyberterrorisme door de BVD  is opgepakt (dit nadat hij ondernemend rechts Alphen jankend in zak en as had gestort), letten we extra scherp op onze neomaoistische vrienden. Maar hé niet getreurd, er is vast nog wel een populisme professor in Kuala Lumpur of een klare jeneverbranderszoon in de LPF archieven te vinden die onze vrije en ondernemende jongens en meisjes weer gezwind en met veel elan op het rechtse pad wil komen brengen.

Vandaag had “the one and only” Jo Schriek heel verstandig de koude straat voor de warme ether verruild en was bij Alphen Stad FM te gast. Alphen Stad FM timmert de afgelopen weken met interviews goed aan de politieke weg en we willen u dit laatste interview dan ook zeker niet onthouden:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Helaas is het geluidsfragment niet meer beschikbaar. De dienstverlener die het bestand opsloeg heeft onverwacht deze dienstverlening gestopt.

Dit artikel is geplaatst in Alphen gemeenteraad politiek en getagged , , , , , , . Bookmark hier de permalink.

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.