ASFM + LAAS =

voetstappen_sneeuw_01De mensen van Alphen Stad FM waren gisteren in opperbeste stemming. De blijde verwachting van extra gemeentegelden gaven een extra accent aan de nieuwjaarsbijeenkomst. Voorzitter Douwe de Jong sprak, nadat de vele toehoorders de nodige biertjes soldaat hadden gemaakt, een nieuwjaarsrede uit en zette daarbij diverse medewerkers met bloemen in het warme Alphense zonnetje. Ook werd dit jaar de Fokke Duetz Award weer uitgereikt. Marcel Hijnen kreeg dit jaar de eer vanwege zijn grote inzet voor Alphen Stad FM.

Vandaag (zaterdag) was het bij Alphen Stad FM de beurt aan Reinder Koorstra van LA/AS om bij ASFM te vertellen over zijn zakelijke, muzikale en politieke leven. Vers vanuit de warme studio het tweede interview met onze Friese Alphenaar: 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Dit artikel is geplaatst in Alphen gemeenteraad politiek en getagged , , , , , , . Bookmark hier de permalink.

One Response to ASFM + LAAS =

  1. Machiel van der Schoot zegt:

    Het hele interview afgeluisterd en ja hoor! Reinder haalt opnieuw van Heutz aan. Zijn motto “het moet dus het kan” heeft Leefbaar Alphen overgenomen als slogan. Onvoorstelbaar: onder het bewind van generaal van Heutz zijn er alleen al in Atjeh 70.000 mensen omgekomen. Van Heutz was gewoon een smerige slager. Zoek met Google maar eens naar zijn toespraken. Reinder weet heus wel hoe er over van Heutz gedacht wordt, maar zal als legerfreak, wel allerlei smoezen hebben, dat je het in het licht van de tijd moet zien etc. Van Heutz ging tekeer vele tientallen jaren nadat Multatuli de misstanden in Indië aan de kaak had gesteld. Daar kom je dus niet mee weg Reinder. Ik kan me nog herinneren dat ik als jongetje mijn vader, die toch altijd stoer en rechts is geweest, zachtjes zag huilen bij het lezen van de Max Havelaar. Ik heb tot nu toe altijd wat plagerig geschreven over Reinder als een soort dorpsgek, maar dat is nu over! Ik weet dat ik me op glad ijs begeef en dat veel mensen vinden dat ik doordraaf, maar het kan me niks meer schelen. Reinder is gewoon een schoft die heult met oorlogsmisdadigers. Die gek moet gewoon weg uit het gemeenteraad en het liefst helemaal uit Alphen.